Világ
/static/59855_b.png
A NATO-csúcsra érkezőben vette fel Orbán Viktort az ukrán 24 Kanal csatorna, amint elhalad a sajtónak nyilatkozó Mark Rutte holland miniszterelnök mögött.
/static/59760_b.jpg
Tisztázatlan körülmények között elhunyt Fehéroroszországban a bebörtönzött Alesz Puskin művész – közölte kedden felesége és a Vjaszna (Tavasz) fehérorosz emberi jogi szervezet.
/static/59692_b.jpg
Magyarországot is elérte a kanadai erdőtűzhöz köthető nagy mennyiségű füst - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán kedden.
/static/59689_b.jpg
Máris megjelent a hivatalos közlemény, ami Stoltenberg szavai után részletezi, miként valósulhat meg a jövőben Ukrajna NATO-tagsága.
/static/59579_b.jpg
A július 3. és 9. közötti volt a valaha világszinten mért legmelegebb hét - közölte az ENSZ meteorológiai szervezete hétfőn, miután több napi hőmérsékletrekord megdőlt.
/static/59578_b.jpg
Orbán Viktor miniszterelnök a NATO csúcstalálkozójára Vilniusba utazik kedden reggel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
/static/59577_b.jpg
Végveszélyben vannak az emberiség sorsának javítására kidolgozott intézkedések az ENSZ szerint, ezért a szervezet főtitkára, "mentési tervet" szorgalmaz.
/static/59521_b.jpg
A 34 éves Brandon Lee Buschman holttestére egy lakatlan ház pincéjében lévő fagyasztóládában találtak rá.
/static/59515_b.png
A világ fejlett országaiban a múlt részévé váltak a pusztító vegyi fegyverek, miután az amerikai hadsereg bejelentette, hogy várhatóan július 7-én befejeződik a világ utolsó hivatalosan is elismert vegyifegyver-készletének elpusztítása.
/static/59514_b.jpg
A jövő heti vilniusi NATO-csúcson tartja alakuló ülését Zelenszkij ukrán elnök részvételével az új NATO–ukrán tanács, amelynek felállítását a magyar kormány is támogatta.
Ön reklámblokkolót használ...
Oldalunkat hirdetések megjelenítéséből tartjuk fent. Kérjük kapcsolja ki ezen az oldalon a reklámok blokkolását!
Rendben, kikapcsoltam Nem akarom kikapcsolni